Descoperiţi primul sistem cloud de monitorizare a instalației dvs. de aer condiționat Descoperiţi primul sistem cloud de monitorizare a instalației dvs. de aer condiționat

Descoperiţi primul sistem cloud de monitorizare a instalației dvs. de aer condiționat

Conectați-vă prin smartphone sau tabletă de oriunde vă aflaţi! Conectați-vă prin smartphone sau tabletă de oriunde vă aflaţi!

Conectați-vă prin smartphone sau tabletă de oriunde vă aflaţi!

Descoperiţi toate funcţiile de monitorizare, economisire a energiei și prevenire a defecţiunilor Descoperiţi toate funcţiile de monitorizare, economisire a energiei și prevenire a defecţiunilor

Descoperiţi toate funcţiile de monitorizare, economisire a energiei și prevenire a defecţiunilor

Versatilitatea sistemului inovativ RMI nu are limite! Aflați cum acesta este utilizat în Birouri, Magazine și Hoteluri Versatilitatea sistemului inovativ RMI nu are limite! Aflați cum acesta este utilizat în Birouri, Magazine și Hoteluri

Versatilitatea sistemului inovativ RMI nu are limite! Aflați cum acesta este utilizat în Birouri, Magazine și Hoteluri

Vizionați videoclipurile

Descoperți sistemul Cloud de la Mitsubishi Electric

Sistemul RMI permite gestiunea de la distanță în portabilitate a instalației dvs. de aer condiționat și încălzire.

Acesta monitorizează performanţele echipamentului dvs., programează caracteristicile de funcționare, verifică operativitatea, controlează consumurile și starea de funcționare a instalației.

Instalația dvs. de aer condiționat într-o APLICAȚIE!

Controlați instalația dvs. de aer condiționat, reglați temperaturile, setați fluxul de aer, controlați și gestionați producerea apei calde și reci și controlați eventualele defecțiuni în cadrul sistemului.

Toate aceste acțiuni sunt posibile utilizând aplicaţia dvs. pe smartphone și tabletă.

Controlați toate echipamentele dvs. în mod simplu și intuitiv

Setați programarea săptămânală, evenimentele speciale, afișați și analizaţi în portabilitate prin reprezentări grafice funcționarea echipamentului dvs. pentru a putea interveni imediat.

Administrați, descoperiţi în detaliu și analizaţi echipamentele dvs.

Administrați numeroase instalaţii de diferite dimensiuni și arhitecturi în mod confortabil prin APP și de la computer, afișați indicatoarele sintetice de funcționare, analizaţi rapoartele elaborate special pentru a face ca instalația dvs. să fie și mai eficientă.

RMI reprezintă, de asemenea, soluţia ideală pentru gestionarea și supravegherea centralizată a mai multor instalaţii situate într-o anumită zonă.

Cui i se adresează?

Având în vedere multitudinea funcţiilor acestora, sistemul RMI se potriveşte tuturor tipurilor de instalaţii, de la cele rezidențiale centralizate, la cele comerciale și până la instalaţiile de mari dimensiuni.

Gestionarea și monitorizarea la distanță se adresează Utilizatorului Final (de ex. persoanei care locuieşte în casă), Proprietarilor, Administratorilor, Managerilor responsabili cu energia și construcţiile, societăţilor de servicii Global precum și Instalatorilor și Tehnicienilor de întreținere.