Descoperiţi primul sistem cloud de monitorizare a instalației dvs. de aer condiționat. Conectați-vă prin smartphone sau tabletă de oriunde vă aflaţi.

Descriere proiect

Proiectul RMI a pornit de la o intuiţie a companiei Mitsubishi Electric care și-a propus să ofere clienţilor săi posibilitatea de a gestiona în portabilitate propriile instalaţii, atribuind astfel instalației funcţionalităţi importante.

În fapt, RMI este PRIMUL și NOUL sistem bazat pe Cloud Computing, o tehnologie care permite interacţiunea cu instalația prin intermediul unei conexiuni internet simple dar în același timp protejată.

RMI permite gestionarea la distanță, monitorizarea energetică și întreținerea soluţiilor de la Mitsubishi Electric Climatizzazione prin intermediul aplicațiilor pentru Smartphone și Tablet pentru sisteme operative iOS și Android și prin zona rezervată WEB Client pe PC.

Sistemul RMI se bazează pe o infrastructură dedicată (RMI Server) exemplificată precum un recipient de date ale instalației care sunt agregate și puse la dispoziţie în mod simplu și intuitiv, modulate și reprezentate în funcție de tipul de utilizator care dorește să le analizeze și să le utilizeze.

Proiectul a fost creat cu caracteristica de a proteja datele instalației și ale clientului față de accesul necontrolat printr-o conexiune protejată VPN (Virtual Private Network).