Descoperiţi primul sistem cloud de monitorizare a instalației dvs. de aer condiționat. Conectați-vă prin smartphone sau tabletă de oriunde vă aflaţi.

Mod de funcționare

Controlul centralizat prin Server WEB (G-50, GB-50, GB-50ADA, EB-50, AG-150) are un rol deosebit de important în scanarea și colectarea datelor prin intermediul bus-ului de transmitere a datelor M-Net care intră în contact cu toate componentele instalației CITY MULTI, Mr. Slim sau Rezidenţial.

Un dispozitiv Router (disponibil în versiune ADSL prin cablu sau 3G Mobile) stabilește canalul de comunicație protejată și supravegheată către RMI Server.

Modularitatea și flexibilitatea RMI Server permit stocarea și gestionarea unei cantităţi masive de date care sunt achiziţionate, elaborate și agregate pentru a fi transformate în date accesibile în portabilitate.

Această structură complexă determinată de infrastructură, de capacitatea de procesare, gestiune și siguranță se traduce în concepte deosebit de intuitive pentru utilizator, utile pentru a-l sprijini în gestionarea energetică optimizată a propriei instalaţii.

Utilizator

Utilizatorul, după efectuarea Log-in-ului prin PC, Tabletă sau Smartphone, va avea astfel posibilitatea de a interacționa cu propria/propriile instalație/instalații, având acces la o experienţă de utilizator diferită în funcție de dispozitiv.

Prin RMI MULTI-TENANT, utilizatorul poate activa funcţia Master prin care poate crea sub-utilizatori, atribuind fiecăruia dintre aceştia anumite părți ale instalației.